In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

De Hondsdraf Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf De Hondsdraf is in 2011 opgericht door Niels Rootjes en sindsdien uitgegroeid tot een team van 6 vakmannen die gek zijn van mooie tuinen.

Wij houden van groene, kleurrijke tuinen die vol verfrissende ideeën zitten. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten tuinen van modern tot klassiek, van wild tot Japans. Of het nu gaat om tuinontwerp, aanleg of onderhoud, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om uw droomtuin te realiseren.

Sinds april 2011 werken wij aan tuinen van modern tot klassiek, van wild tot Japans. Uw droomtuin creëren is ons doel.

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, heeft u tuinwerkzaamheden zoals onderhoud of is uw tuin misschien toe aan een opknapbeurt? Wij denken graag met u mee in een vrijblijvend adviesgesprek. Vul hieronder het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug om een afspraak te maken.


 
06 - 250 409 08
info@dehondsdraf.nl
www.dehondsdraf.nl

Bezoekadres
Sterrenboschstraat 3
1704 CN Heerhugowaard

Vragen?

Telefoon