In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

BTA Groen

“Wij leveren iedere dag weer maatwerk met doordachte ontwerpen, kwalitatief hoogwaardige aanlegprojecten en vakkundige beheer- en onderhoudswerkzaamheden.
Focus op kwaliteit vormt wellicht hét substantieel onderdeel van ons succes. In alle facetten van onze bedrijfsvoering komt dit tot uiting; van omgangsvormen, de uitvoeringen van werkzaamheden, het gebruik van machines tot in de toepassing van materialen.

Samen met ons team bieden wij een totaalconcept aan diensten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, waarin wij alle facetten in eigen beheer uitvoeren. U heeft dus één aanspreekpunt voor alles; dat werkt niet alleen efficiënt en effectief het is tevens onze kwaliteitswaarborg.

Bent u overtuigd?
Overtuigd door onze manier van werken en reeds vormgegeven unieke buitenruimtes, waarin vakmanschap, kennis en innovatie altijd centraal staan? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, dan bespreken wij samen de mogelijkheden.”


 
+31 (0)85 112 43 96
info@btagroen.nl
www.btagroen.nl

Bezoekadres
Pletzersstraat 35
6213 HG MAASTRICHT

Vragen?

Telefoon