In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Bosman Tuinadvies

Bosman Tuinadvies is een dynamisch bedrijf dat houdt van een flinke uitdaging. Met onze ruime ervaring, nuchtere insteek en hardewerkersmentaliteit zijn we voor onze klanten een betrouwbare partner in tuinadvies, realisatie en onderhoud.

Bij Bosman vinden we het belangrijk dat onze klanten op ons kunnen bouwen. Dat laten we zien door altijd onze afspraken na te komen, maar ook door de juiste kennis in huis te hebben. We bezoeken daarom regelmatig beurzen en congressen, volgen cursussen en lezen diverse vakbladen. Zo zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we al uw tuinvragen blijven beantwoorden.

Ons tuinadvies is de bodem van uw tuin. Met de juiste ingrediënten maken wij het professionele ontwerp dat nauw aansluit bij de architectuur van uw woning, de omgeving en natuurlijk bij uw wensen. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze ontwerpen ook praktisch bruikbaar zijn. Met een scherp oog voor de kleinste details.

Meer weten? Neem contact op.

Bekijk hier ook een van onze projecten: Project Middelburg.

 

Diensten van Bosman Tuinadvies:

 

Tuinontwerp

Als hoveniersbedrijf houden we van duidelijke taal. Dat betekent dat we de communicatielijnen kort houden. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen op tafel leggen. Wij luisteren, bekijken samen met u de uitvoerbaarheid van uw plan en vertalen dit uiteindelijk naar een professioneel ontwerp. Want dat is uiteindelijk wat u wilt: een vakkundig concept dat aan al uw eisen voldoet.

 

Tuinaanleg

Als ervaren hoveniersbedrijf zijn we breed inzetbaar. We ontwerpen en realiseren diverse tuinprojecten bij zowel particulieren als bij bedrijven, scholen en instellingen. Dit resulteert in een ruime ervaring in de aanleg van diverse unieke projecten. Zo realiseren we bij Bosman op een deskundige manier al uw tuinwensen.

 

Tuinonderhoud

Als particulier wilt u een sfeervolle tuin met een professionele uitstraling. Bij Bosman Tuinadvies ontwerpen en realiseren we niet alleen diverse tuinprojecten, maar zorgen we ook voor het volledige onderhoud van uw tuin. Dit betekent in de praktijk dat wij inzetbaar zijn voor allerhande tuinklussen. Van het complete ontwerp van uw nieuwe tuin, tot het maaien van uw gras en het snoeien van uw hagen. Hoe eenvoudig de klus ook is, wij leggen de lat altijd hoog.

 


Vragen?

Telefoon