In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Auke Koops tuinen

Even voorstellen Auke Koops tuinen

Sinds 2002 is Auke Koops tuinen een gespecialiseerd hoveniersbedrijf inzetbaar voor alle facetten van het buitengebeuren. Aanleg en onderhoud van klein en groot groen, van particuliere tuin tot kantoorpark , vijvers, beregeningsinstallatie, fonteinen, verlichting etc. Maar ook bijvoorbeeld zwembad onderhoud behoort tot de mogelijkheden. Via deze website willen we u informeren wat u zoal kunt verwachten bij Auke Koops tuinen, een klein, persoonlijk bedrijf als betrouwbare partner om al uw groen en water wensen te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden! tel :0 25 2 22 69 73 mob: 06 51 70 32 97 Meer informatie? Kijk op: www.aukekoops.nl.

De ondernemer Auke Koops

Sinds september 2002 is Auke Koops tuinen actief als éénmanszaak op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.  Ook waterwerken als beregeningsinstallaties, fonteinen, , zwembadonderhoud en renovatie behoren tot de mogelijkheden. Auke is sinds 1996 hovenier, na een aantal jaren in loondienst ervaring te hebben opgedaan in de aanleg en onderhoud van tuinen is besloten om zelfstandig te gaan werken. Door naast het reguliere groenwerk gedegen zelfstudies en diverse cursussen te volgen mag Auke zich naast het groenwerk all-round noemen op het gebied van tuin beregening, zwembad-onderhoud en niet alledaagse fonteinen / waterspellen. Door samenwerking met diverse ( collega ) hoveniers en waar nodig installateurs is geen opdracht te groot ( of te klein ) en bestaat er toch het voordeel van een éénmanszaak, zoals het hebben van één aanspreekpunt en het continu aanwezig zijn van een leidinggevende. Ook het continu betrokken houden en overleggen met de opdrachtgevers tijdens een project wordt als prettig ervaren, mede hierdoor worden de beste resultaten bereikt.

De diensten van Auke Koops tuinen

Auke Koops tuinen biedt de volgende diensten aan:

Voor meer informatie over Auke Koops tuin & water kijkt u op: www.aukekoops.nl.


 
0252226973
0651703297
info@aukekoops.nl
www.aukekoops.nl

Bezoekadres
Munthof 7
2215 VG VOORHOUT

Vragen?

Telefoon