In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Ahorn Tuinen

Even voorstellen Ahorn Tuinen

Ahorn Tuinen is een allround hoveniersbedrijf werkzaam in de regio Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerpen,- aanleg, alsmede klein- en grootonderhoud bij particulieren en bedrijven.

Naast de mogelijkheid van ontwerpen, aanleg en onderhoud biedt Ahorn Tuinenook advies omtrent bestrating en beplanting, alsmede voor vijvers en verlichting met de hierbij behorende elektrische voorzieningen. Ook kunnen wij, indien nodig, uw tuin geschikt maken voor eventuele verkoop van uw woning.

Na verloop van tijd is een renovatie van uw tuin nodig. De overzichtelijkheid neemt af, beplanting valt weg o.a. ten gevolge van voedselgebrek, struiken en/of bomen worden te groot. Kortom tijd om een vakman in te schakelen. Samen met u lopen wij door de tuin en maken een inventarisatie van de noodzakelijke werkzaamheden. Na uw akkoordbevinding maken wij een afspraak om uw tuin aan te passen. Na alle tuinwerkzaamheden wordt het tuinafval door ons compleet afgevoerd.

Mocht u voornemens zijn werkzaamheden in uw tuin te laten verrichten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij in overleg met u tot een passende oplossing kunnen komen.

Ons motto is “uw tuin onze zorg


 
06 - 54268042
info@ahorntuinen.nl
www.ahorntuinen.nl

Bezoekadres
Nibbelinkstraat 55
3342 VB Hendrik-Ido_Ambacht

Vragen?

Telefoon