Projectnummer: 214

Projectomschrijving

Na lang nadenken heb ik toch besloten om mijn echtgenoot aan te melden voor een project waar hij maar niet meer aan toekomt. Hij zit op dit moment in een traject met de advocaat van zijn werk en zijn eigen advocaat ivm ontslag dat eraan komt voor hem. Hij is hier fysiek en psychisch helemaal kapot van en komt eigenlijk tot niks meer.

Ik ben getrouwd met Jan en ik ben 50 jaar en sinds 2 jaar heb ik een ernstige (levensbedreigende) hartafwijking. Hierdoor ben ik sinds mei van dit jaar voor 100% arbeidsongeschikt verklaard.
Samen hebben we 3 kinderen, die alle 3 ook ernstig ziek zijn. Dit zorgt voor veel aandacht en zorg die ze nodig hebben. Alle zorg komt nu bijna alleen op de schouders van Jan terecht, waardoor hij, niet meer aan zichzelf toe komt. Juist in de periode waarin hij en wij als gezin zitten, vind ik het belangrijk dat hij de tijd en de energie die hij heeft kan besteden aan hardlopen/fietsen ipv klussen in en rondom huis. Dat is wat ik hem zou gunnen. Wij willen graag een overkapping achterin de tuin en kunnen hulp gebruiken bij de bestrating en het opnieuw inrichten van een deel van de tuin, zodat we er gebruik van kunnen maken en het er mooi uitziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448