Projectomschrijving

Zo ongeveer 34 jaar geleden zijn wij in dit huis komen wonen. Na verloop van tijd hebben wij het weiland wat naast ons lag omgebouwd tot Natuurtuin. Met ontzettend veel plezier hebben wij daar heel veel in gewerkt en genoten van alles wat maar wilde groeien en bloeien. Veel strijd moeten leveren om de boel op orde te houden, maar we waren toen wel “enige“ jaren jonger.
Sinds een aantal jaren heeft mijn man helaas twee vormen van dementie gekregen waarvan de ziekte helaas de laatste maanden erg hard toeslaat. Wij hebben al gelukkig al enige jaren een jongeman die ons gelukkig veel kan helpen in de tuin voor de lopende zaken. Maar wat nu aan de orde dreigt te komen is dat het naar achterstallig onderhoud gaat lijken. Aan de voorkant van de tuin lukt het aardig de boel op orde te houden. Echter in het achterste gedeelte waar een aantal fruitbomen en vruchtstruiken staan loop ik tegen het onderhoud aan. Zelf ook niet meer bij machte te snoeien etc.

Wij zouden heel graag nog een poosje op dit prachtige stukje huis en tuin willen blijven wonen. In de situatie waarin mijn man verkeerd, is het zeker niet raadzaam te verhuizen naar een appartement of iets dergelijks. En zonder een beroep te moeten doen op anderen wordt dit al haast al een onmogelijke zaak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448